PrivatLån Plus

Hur mycket vill du låna?

Hur länge?

Ditt månadsbelopp 646

Fast ränta 9,84-21,60%. Effektiv ränta (2018-01-02). Totalt belopp att betala . Löptid min 12-max 84 mån. Max effektiv ränta . Administrationsavgift tillkommer utöver månadsbeloppet (19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån).

Det anpassningsbara lånet.

Med Privatlån Plus får du ett lån anpassat efter dina behov. Även om vi från början har avtalat ett fast månadsbelopp så bestämmer du själv avbetalningstiden. Finns det utrymme i din ekonomi kan du alltid lösa lånet i förtid, det kostar inget extra.

Du bestämmer själv vad du ska använda pengarna till. Det kan vara för att renovera huset eller något helt annat. För alla lån gäller att du alltid kan nå oss för att få personliga råd om just din ekonomi.

  • Låna upp till 100 000 kronor till en fast årlig ränta.
  • Öka amorteringstakten när du vill – utan avgifter.
  • Bestäm återbetalningstiden själv.
  • Lös lånet när du vill – utan avgifter.

Fråga oss och få råd

Det är viktigt för oss att ge dig möjlighet att finansiera det som är betydelsefullt för dig. Men det är också viktigt att du får din ekonomi att gå runt. Visar vår kreditprövning att en annan låneprodukt skulle passa din ekonomi bättre så föreslår vi den istället.
Tveka inte att fråga oss om du undrar över något.

Gör en ordentlig budget som håller

Glädjen varar allra längst om ditt lån inte påverkar din vardagsekonomi alltför mycket. Därför rekommenderar vi alltid att du först gör en budget. Då ser du vad du har att röra dig med varje månad – och slipper otrevliga överraskningar senare.
Ladda ner en enkel budgetkalkyl här
Läs fler goda råd om ekonomi här