Integritetspolicy

Det är viktigt för oss att behandla dina personuppgifter på ett säkert sätt.

Vi följer alla delar av personuppgiftslagen.
För att kunna göra en beställning på thorn.se måste du ange följande personuppgifter: namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
Vid ansökan om kontantlån eller kontokredit är vi enligt Konsumentkreditlagen skyldiga att göra en kreditprövning och i dessa fall måste du även ange ditt personnummer. 

En obligatorisk del av kreditprövningen är att bedöma din återbetalningsförmåga. Av den anledningen inhämtar vi dessutom uppgift om aktuell inkomst, boendekostnad och andra utgifter liksom uppgift om hushållets sammansättning.
 

Har du sökt kontantlån behöver du också ange till vilket konto du önskar få pengarna utbetalda.
Uppgifter som lämnats till Thorn Svenska AB får vidareföras till tredje part endast efter ditt medgivande.
Du har rätt att en gång per år helt kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig.

Du har också rätt att invända mot vilka personuppgifter vi hanterar.  Det gör du enklast via e-post till info@thorn.se
Personuppgifter sparas i minst sju år eftersom bokföringslagen ställer krav på att verifikationer ska lagras under en så lång period.
Om ett namn och ett personnummer som inte stämmer överens vid upprepade tillfällen används för att göra en ansökan på thorn.se registreras den aktuella IP-adressen. Syftet är att begränsa eventuella bedrägerier/försök till bedrägerier.


www.thorn.se använder cookies för statistiska ändamål och för att ge dig en bättre användarupplevelse. En cookie ger inte tillgång till dina personuppgifter och kan inte användas för att spåra din identitet.


Du har möjlighet att välja bort direktkommunikation i marknadsföringssyfte från Thorn Svenska AB.

Om du vill avstå från att motta marknadsföring via t.ex. telefon eller e-post, kontakta oss på telefon: 020-242424 eller e-post:  info@thorn.se.