NINTENDO SWITCH BUNDLE
För musen över bilden för att zooma
NINTENDO SWITCH BUNDLE

NINTENDO SWITCH BUNDLE

Nintendo Switch fungerar lika bra i ditt vardagsrum, uppkopplad mot en stor TV, som på bussen eller tåget. Med Nintendo Switch kan du verkligen spela varsomhelst, närsomhelst! Har du någonsin behövt sluta spela för att du inte har tillräckligt med tid för att spela? Med Nintendo Switch kan du transformera konsolen så att den passar dina behov, vilket gör att du kan spela var du vill, när du vill, oavsett hur stressigt livet är. Det här är början på en era där du inte längre behöver anpassa ditt liv för att ha tid att spela, istället anpassar sig konsolen efter ditt sätt att leva. Njut av dina spel varsomhelst, med vemsomhelst med en konsol som erbjuder oöverträffad flexibilitet!

Dela glädjen med Joy-Con
Nintendo Switch har två handkontroller, en på varje sida av konsolen, som fungerar tillsammans. Handkontrollerna heter Joy-Con. Om du för samman två Joy-Con med ett Joy-Con Grip så fungerar enheten som en traditionell handkontroll. Och utan Joy-Con grip fungerar varje Joy-Con som fristående, fullt fungerande, handkontroller. Genom att ge en Joy-Con till en vän kan ni spela mot eller med varandra varsomhelst! Du kan hålla kontrollerna både vertikalt eller horisontellt för att spela spel, så att de passar dig perfekt.

Spela på 3 olika sätt
Samlas kring en stor skärm och njut av att spela tillsammans. Om du kopplar upp konsolen mot en TV kan alla vara med och spela, vuxna som barn. Det här är det perfekta sättet att spela tillsammans med familj och vänner.

Dela skärmen, dela glädjen. Om du inte har tillgång till en TV kan du använda skärmen på konsolen. Fäll ut det inbyggda stället och ge en Joy-Con till en vän så är ni redo att spela mot, eller med varandra direkt på konsolens skärm.

Ta med dig en stor, krispig skärm var du än går Njut av samma spel på resande fot som i ditt eget vardagsrum. Med Nintendo Switch kan du ta med dig dina favoritspel och spela varsomhelst, närsomhelst!

Batteritiden är mellan 4,5-9 timmar men varierar beroende på spel och användning. Som exempel kan nämnas att The Legend of Zelda: Breath of the Wild kan spelas i ungefär 5,5 timmar på en laddning. Batteriet laddas via en USB Type-C-port eller via Switch-dockningsstationen. Inklusive spelet Super Mario Odyssey
 
Köp per månad
179:-
Kontant: 5 499:-
Köp på finansiering och betala med ett lågt månadsbelopp. Köp kontant och betala online direkt. (VISA eller MASTERCARD)
Så handlar du hos Thorn
Specifikationer
Jämför produkter
BärbarJa
Skärm6,2"
Spel, plattformNintendo
Kompatibel med spel frånNintendo
DVD-kompatibelNej
LjudStereo
HDMI ingångJa
NätverksanslutningJa
Minneskort, storlek.32GB
Inkl. antal kontroller2
Inkl. huvudtelefonerNej
Inkl. spelJa
Bredd, cm30,00
Höjd, cm9,00
Djup, cm15,00
Vikt, kg1,24
Kontantpris:
5 499:-
Leveransavgift tillkommer.


Finansiering:
179:- per månad över 61 månader.
+administrationsavgift: 19:- via autogiro (39:-/mån annars).

Månadsbeloppet inkluderar uppläggningsavgift på 595:- samt leveransavgift värd 499:-.
Kreditbelopp: 5 998:-. Effektiv ränta: 36,36% (2017-01-01). Totalt belopp att betala:12 072:-.

Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84%-21,60%.

Exemplet är beräknat utifrån ränta 21,60%, autogirobetalning och att avtalets betalningsplan följs. Du kan när som helst välja att slutbetala produkten – utan avgifter.

© 2020 Thorn     Vretenvägen 13    SE-171 54 Solna     Tel. 020-24 24 24     info@thorn.se     Org.nr. 556136-8480     Sitemap    Integritetspolicy